Slik kutter vi kostnader for deg

Kostnader for bokføring av utgående fakturaer 0,-

I skybaserte økonomisystemer kan bedriften fakturere selv. Dette betyr at fakturaene automatisk blir bokført og at din bedrift ikke får noen bokføringskostnad knyttet til fakturering.

Kostnader for bokføring av innbetalinger 0,-

All fakturering settes opp med KID. Når kundene betaler blir betalingen automatisk bokført i regnskapssystemet. Ingen bokføringskostnad er knyttet til innbetalinger med KID.

Kostnad for bokføring av utbetalinger 0,-

Godkjente fakturaer betales automatisk på betalingsdato. Når fakturaen blir betalt sendes det et signal fra betalingssentralen (NETS) til økonomisystemet som automatisk bokfører utbetalingen. Dette betyr at bedriften ikke får bokføringskostnader knyttet til betaling av fakturaer.

Slik hjelper vi deg å få fullstendig oversikt og kontroll:

Du har alltid et oppdatert regnskap.

Alle inntekter og kostnader bokføres fortløpende og to tastetrykk er alt som behøves for å se resultat per dato.

 

Du har alltid oppdatert kundereskontro

fordi faktureringen er gjort i systemet og betalingene registreres automatisk fortløpende. Det betyr at du på én-to-tre får oversikt over hvor mye kundene skylder deg og hvem som ikke har betalt. Ønsker du å purre kundene så gjøres også dette på ett tastetrykk eller to.

 

Du har til enhver tid oppdatert leverandørreskontro

siden inngående fakturaer og utbetalinger bokføres fortløpende. Noe som gir deg oversikt over hva ditt firma skylder leverandørene ved å trykke på to taster. Samtidig får du vite forfallsdato. Dette gir full kontroll på likviditeten.

 

 

Alle bilag ligger i systemet 

Du kan når som helst søke opp og finne frem bilag om for eksempel det komme en purring fra en leverandør eller finne ut hvor mye strøm ditt firma benyttet på samme tid i fjor. Det er ingen stabler med bilagspermer siden all informasjon er skylagret og også tilgjengelig på mobil.

 

Hva skal betales i moms?

Siden alle inngående og utgående fakturaer med moms bokføres fortløpende kan du når som helst, med våre to berømte tastetrykk, se nøyaktig hvor mye moms som skal innbetales om et par måneder.

 

Hva tilbyr Iregnskap?

Kundene våre bruker regnskapstenologi

Alle regnskapsbyrå kan tilby tjenester basert på på ny teknologi, men det som gjør at Iregnskap skiller seg ut fra tradisjonelle regnskapsbyrå er at vi ikke bare tilbyr den nye regnskapsteknologien, men at vi aktivt har brukt teknologien i flere år. Teknologien er ikke kun for noen få utvalgte kunder. Alle kan bruke teknologien.

På en måte kannibaliserer vi egne inntekter for å sikre at kundene har lavest mulig kostnad. Dette gir oss referansekunder som igjen har bidratt til at vi har stor vekst i nye kunder.


 

Vet du hva du tjener penger på?

Med enkle grep kan regnskapet settes opp med

prosjektregnskap. Vi ønsker å være en ledende aktør og

bygger derfor aktivt opp en betydelig kompetanse på

prosjektregnskap. Dersom du driver et snekkerfirma så bør

regnskapet gi deg svar på om du tjener mest penger på

oppsett av garasjer, bytte av tak eller renovering av bad.

Har din bedrift kontroll?


 

Regnskap er logistikk!

iRegnskap legger opp gode rutiner i samarbeid med

kundene. Vi gir hurtige svar på alle henvendelser. Hvor­for

skal man vente på regnskapet? Alle iRegnskap kunder får årsregnskapet ferdig før påske (i praksis i løpet av februar og mars).

IRegnskap har kontroll!

Vi passer på at regnskapet er bokført på riktig måte og at alle frister overholdes.

Fremtidens løsninger i dag.

iRegnskap arbeider aktivt i dag med løsningene vi skal tilby dere i morgen. Dersom det kommer noe nytt skal kundene få vite om dette fra iRegnskap.

Spesialisering sikrer høy kompetanse.

iRegnskap tilbyr regnskapstjenester kun til aksjeselskap. Aksjeselskap med mange transaksjoner (mange inn­gående og utgående fakturaer) sparer mest på å bytte til oss. Den nye regnskapsteknologien er tilgjengelig for alle selskapsformer, men for å sikre at vi er en best mulig leverandør for våre kunder har, vi spesialisert oss på aksjeselskaper.

Fortsatt ikke overbevist? Se denne grafiske fortellingen: De tre utgangspunktene