top of page

​Slik kutter vi kostnader for deg

  • Kostnader for bokføring av utgående faktura kr 0,-

I skybaserte økonomisystemer kan bedriften fakturere selv. Dette betyr at fakturaene automatisk blir bokført og at din bedrift ikke får noen bokføringskostnad knyttet til fakturering.

  • Kostnader for bokføring av innbetalinger kr 0,-

All fakturering settes opp med KID. Når kundene betaler blir betalingen automatisk bokført i regnskapssystemet. Ingen bokføringskostnad er knyttet til innbetalinger med KID.

  • Kostnader for bokføring av utbetalinger kr 0,-

Godkjente fakturaer betales automatisk på betalingsdato. Når fakturaen blir betalt sendes det et signal fra betalingssentralen (NETS) til økonomisystemet som automatisk bokfører utbetalingen. Dette betyr at bedriften ikke får bokføringskostnader knyttet til betaling av fakturaer.

  • Kostnader for avstemming av bank kr 0,-

Siden vi setter opp alle med autopayintegrasjon avstemmer systemene selv 

Slik hjelper vi deg å få fullstendig oversikt og kontroll

  • Du har alltid et oppdatert regnskap.

Alle inntekter og kostnader bokføres fortløpende og to tastetrykk er alt som behøves for å se resultat per dato.

 

  • Du har alltid oppdatert kundereskontro

fordi faktureringen er gjort i systemet og betalingene registreres automatisk fortløpende. Det betyr at du på én-to-tre får oversikt over hvor mye kundene skylder deg og hvem som ikke har betalt. Ønsker du å purre kundene så gjøres også dette på ett tastetrykk eller to.

 

  • Du har til enhver tid oppdatert leverandørreskontro

siden inngående fakturaer og utbetalinger bokføres fortløpende. Noe som gir deg oversikt over hva ditt firma skylder leverandørene ved å trykke på to taster. Samtidig får du vite forfallsdato. Dette gir full kontroll på likviditeten.

 

  • Alle bilag ligger i systemet 

Du kan når som helst søke opp og finne frem bilag om for eksempel det komme en purring fra en leverandør eller finne ut hvor mye strøm ditt firma benyttet på samme tid i fjor. Det er ingen stabler med bilagspermer siden all informasjon er skylagret og også tilgjengelig på mobil.

 

  • Hva skal betales i moms?

Siden alle inngående og utgående fakturaer med moms bokføres fortløpende kan du når som helst, med våre to berømte tastetrykk, se nøyaktig hvor mye moms som skal innbetales om et par måneder.

Fortsatt ikke overbevist?

Se denne grafiske fortellingen: De tre utgangspunktene

bottom of page